Welkom op de Landgoed Twente Fair!

Op 24 en 25 oktober 2020 vindt alweer de veertiende editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Met louter Twentse exposanten. Waar een weekend lang bezoekers uit de regio en daarbuiten al het goede van Twente kunnen beleven, proeven en ervaren. Een unieke combinatie van ontmoeten en genieten in een geweldig outdoor decor, het prachtige natuurgebied het Lutterzand.

Landgoed Twente Fair, op 6 hectare natuurterrein, is een fair met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Lekker struinen door bos, over heide en langs water.

Wat nou als?

Volgens de huidige regelgeving kan de Landgoed Twente Fair door gaan. Of dat eind oktober nog steeds zo is weten we niet. Dat weet niemand. Als we niets voorbereiden gaat het zeker niet door. Dus zijn we gewoon begonnen.
Zolang er dagelijks nog 5000 mensen door een Zweeds woonwarenhuis struinen, lijkt ons een bezoek aan een openlucht-event op 6 hectare alleszins haalbaar.

Online kaartverkoop in tijdsblokken, een aparte uitgang en voor het eerst in 14 jaar een route volgen zijn mogelijke veranderingen.

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:

Fier, de trotse Tukker. Stoere kleding, gave activiteiten, robuuste terreinauto’s

Gerijpt, slow food, slow living, alles op z’n tied.

Genereus, de aardigste exposanten. Mooie spullen, Twentse gastvrijheid

Weelderig, soms zijn Tukkers helemaal niet zo bescheiden. Als je ze beter kent….

Sprankelend, bubbels, feesten en vrolijkheid!

Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Kom ontdekken!

Twente, Landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars. Maar tijdens de Landgoed Twente Fair staan de natuur, het buitenleven, het proeven van (streek-)producten en de trends op het gebied van lifestyle centraal.